Blue   5 comments

Blue

Advertisements

Posted January 12, 2015 by ciupico in magnificent ruin

5 responses to “Blue

Subscribe to comments with RSS.

 1. Broboadă mi-am făcut din Blue Sky-ul Ellei Fitzgerald! Pfffffiu, de când nu o mai ascultasem…

  • exact asta a fost unul din motive cînd am început sa le adun ; realizam ca sînt piese pe care pe nedrept nu le mai ascultam de o vesnicie. alteori ma amuz de stupiditatea textelor dar si a imaginilor dar de cele mai multe ori ma uit la o poza si’mi suna în cap o piesa , un titlu sau o trupa nu stiu cum nu stiu de ce. cred ca mi se trage de acu’ 20 de ani cînd ma uitam la un sitcom “dream on”

   • Nah, ce ți se-ntâmplă ție sunt pure sinestezii. Și mie mi se întâmplă mereu. Conexez rapid ceva de ceva (de obicei ceva din vizual cu ceva auditiv sau la nivel de senzație, miros, culoare…) și atât de puternică se face legătura între ele încât am impresia că una devine simbolul celeilalte. La mine a devenit joacă zilnică. Chiar și aici, la tine, mi-a venit să-ți lipesc câte-o melodie care îmi părea că se potrivește mai bine ( așa cum îmi pare mie, desigur!) dar m-am gândit c-o să-mi lipsești tu balonul peste gură de-o fac :))

   • stai linistita, mi se întîmpla si mie ( sa’mi vina sa schimb piesa) si cîteodata am si facut’o. asta e riscul daca le revizionez. problema e ca am mai primit sugestii dar daca nu’mi suna mie la ce bun. si apoi desi poate parea ca sînt deschis la tot felul de…dar pentru unele nu am organ. în studentie aveam un amic care se impiedicase în “clasici” ( pop rock hard sa ne întelegem) orice altceva îi dadeai sa asculte îti spunea dupa ” da ba , e misto dar e prea stufoasa ” si cu asta basta. te las ca întîrzii la Alexe ( întelege cîrciuma)

   • Ești ca mine, de ce crezi că nu am „lipit” nimic la tine? Chiar așa…la ce bun ?! :))

    O seară frumoasă 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: